Ruotsin kruununperijätär, prinsessa Estelle kastettiin tiistaina 22.5.2012. Senpä kunniaksi piti taas tehdä prinsessakakkua. Tästä tosin tuli hieman aidosta poikkeava kun tuunasin sitä hieman. Väliin laitoin perinteisen vaniljakreemin lisäksi lime curdia (jota oli jäänyt vappuisista macaroneista), se toi aika mukavan kipakkaa makua muuten makeaan täytteeseen. Kakun päällinenkin oli hieman erikoinen, nimittäin mantelimassaa, kun rakas avopuolisoni, joka kävi kaupassa (listan kanssa) ostamassa tarvikkeet, erehtyi luulemaan mantelimassaa marsipaaniksi. :D Yritin värjätä sitä royal bluella (punaista väriä mulla ei näköjään enää ole), mutta kellertävä mantelimassahan värjäsi sen vihreäksi lähinnä.. Valkoisella sitten yritin pelastaa, ja siitähän tuli turkoosi, ihan kiva väri sekin. Mutta maistui kuitenkin!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti